Då var det slut på ”semestern”…

13 Feb

Då var det slut på den härliga veckan i Norge. Den dagen jag åkte till Norge skaffade jag mig en ny telefon. Jag skulle iväg och fråga om nätet låg nere, och så kom jag ut med en ny telefon. Jag trodde ju det var samma storlek GB som på min förra iphone, men att det var en 4S. Dock tog jag fel. Jag har irriterad mig över detta hela tiden medan jag var i Norge, så nu när jag var tillbaks gick jag ju självklart på lunchen och skulle byta telefonen. Men duktig säljare som han är förklarade han mig att det är 8 GB i telefonen, sen har man 5 GB i iCloud (något nytt i 4-telefonen. Och ja, jag pratar om iphone). Men han gav mig ett lila skal iallafall. Sen visar dig sig att det bara är en vanlig 4….inget S överhuvudtaget. Men jag är inte så kinkig….den senaste hade ju kostat mig mycket mer och den 4 är ju lika så bra liksom. Men den är vit iallafall 🙂 Så imorn ska en kompis hjälpa mig att flytta allt från den gamla telefonen till den nya telefonen. Och jag hoppas att det verkligen går. Jag är ju så att jag vill ju att alla sms, alla sms på whatsappen, alla rekord och osv på nike-appen och runkeeper ska följa med, men jag fick inte till det när jag försökte uppdatera den när jag var i Norge. Jag gjorde säkert något fel, så nu har jag återställt den och så börjar vi om från början imorn!!!

Sen glömde jag ju självklart att ta kort på sockorna jag stickade till mamsen och papsen, så jag fick papsen att ta kort och skicka mig. De blev jätteglada för de, och jag hoppas de kommer at använda de nu i vinter när det är så kallt som det är!

         

Pappa fick de turkos/blå/grå och mamma fick de fina lila/rosa.

Nu är alla påbörjade stick-projekt klara, så nu kan jag starta med ett nytt projekt: sockor till min kompis Björn. Han såg mammas stickade sockor här länge innan jul och sa att han ville ha ett par han också, så nu hitta jag ett fint garn i Norge (han ville ha med färgen lila), så denna veckan ska jag påbörja hans sockor. Han måste ju få använding för de denna vintern också. Men jag ska skynda på nu!

Ska nog lägga mig i sängen strax och kolla en tv-serie innan jag somnar. Just nu sitter jag här och stoppar i mig massa god choklad. Den bästa chokladen hittarman i Polen. Den heter czekolada luksusowa (mleczna z calymi orzechami laskowymi). Den chokladen är så god att jag kan äta upp en kaka på 220g på en ända gång. Och jag mår så himla bra när jag äter den chokladen.

Så ni får ha en fortsatt trevlig kväll och god natt när ni äntligen lägger er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: