Happy Valentine´s Day

14 Feb

Idag är den fina romantiska dagen med alla röda hjärtan osv. Inte så jättekul när man är singel, men är man tillsammans med någon eller dejtar någon är det ju en trevlig dag (om man firar dagen). Ibland blir jag lite nedstämd, men ibland blir jag jätteglad. Som när jag läste detta i metro imorse på t-banan på väg till jobbet:

Flörta bland frysboxar och fiskdisk
Ta en grön korg – och visa att du ger grönt ljus för att bli raggad på. I dag testar ICA nytt grepp för singlar.
Matbutiken är en riktig höjdare för dig som riskerar att få fira Alla hjärtans dag allena. Åtminstone om man ska tro butikskedjan ICA:s kundpanel. Var tredje som svarat menar att det är bland hyllor och frysboxar man har störst chans att hitta den rätta. Det är framförallt kassakön som anses vara ett säkert kort.
– Sitter man i kassan blir det ofta flörtigt, det händer att man blir raggad på, säger Sandra Ihlberg, säljledare på Ica Kvantum Sannegården.

I dag satsar butiken på en specialdag för singlar där den som vill kan välja en grön kundkorg istället för en röd, för att visa att man gärna blir spanad på. Korgarna är dessutom utrustade med förtryckta raggningsrepliker och betalning sker i en särskild singelkassa.

Sedan gäller det bara att befinna sig på rätt ställe inne i butiken, hygienavdelningen tror minst personer har raggningspotential, medan delikatessdiskarna är populära.

– Fiskdisken känns som den mest romantiska avdelningen, skaldjur är ju väldigt förknippat med mys, säger Sandra Ihlberg.

Det var ju jättegulligt tyckte jag, så undrar om jag tar mig en sväng på Ica för att se om det fungerar 😉

Men det är ju trevligt att fira alla hjärtans dag med vänner och kompisar också. Det är ju en dag för alla som är glada i varandra!!
Önskar alla en trevlig alla hjärtans dag och hoppas ni blir uppvaktade ordentligt eller att ni uppvaktar någon speciell där ute 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: